Rólunk

Rólunk

A kérdés egyszerű volt: mire volna szükségetek? A válasz még egyszerűbb: törődésre. Innen indult a történetünk.

Köszöntő:

Üdvözöllek Kedves Látogató!

Mester János vagyok. Ember. Édesanyámnak gyermek, a fiamnak édesapa. Barát, munkatárs. Társ, jóban és rosszban. Abban az életkorban, amikor az ember már inkább befelé figyel. Egy ilyen belső intuíció hatására kezdtem észrevenni az élet különbözőségeit.

2010-ben egy gyermekotthon karácsonyi rendezvényen vettem részt, ahol fogyatékkal élő gyermekek adtak igazán szívhez szóló műsort, nekünk „egészségeseknek”. Az akkor megélt érzések hatására elkezdtem keresni az utat, hogy mivel is tudnám meghálálni azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akiktől azokat a leírhatatlanul jó érzéseket kaptam. A kérdés egyszerű volt: mire volna szükségetek? A válasz még egyszerűbb: törődésre. Innen indult a történetünk.

Az elmúlt években nagyon sok alkalommal sikerült mosolyt csalni egészséges és fogyatékkal élő gyermekek arcára azokkal a programokkal és meglepetésekkel amelyeket kitaláltunk és megszerveztünk a számukra!

Ismerősök, Barátok és számtalan ismeretlen csatlakozott az évek során a segítő jószándékkal ahhoz a csapathoz akikkel együtt lelkesen készültünk és készülünk különböző képen szolgálni azokat a Magyarországon és Romániában valamint Ukrajnában árvaként, intézményi körülmények között felnövekvő gyerekeket, akiknek a mindennapi boldogság érzete hiánycikk!

Számunkra „Az árvák mosolya” nagyon fontos, a törődés a szeretet egyik megnyilvánulása! Legyen egészséges, vagy olyan emberfeletti erővel rendelkező emberke, aki lábak és hiányzó újakkal is képes gyönyörűen zongorázni!

Nekik és értük hoztuk létre ezt az adománygyűjtő lehetőséget!

Az eddigi programokról és ünnepségekről itt tájékozódhatsz, a jövőbeni eseményekre pedig már személyes részvételeddel is hatással lehetsz!

Köszönjük az érdeklődésed, jó nézelődést a honlapon és várjuk az aktivitásod, mert most már tudod: Minden gyermek mosolya számít!

Doing the right thing,
at the right time.

6

ORSZÁG

28

HELYSZÍN

1150

GYERMEK

155

ÖNKÉNTES