KRESZ Park

2019 Karácsonyán legyen részese Ön is, a „TÖBB, MINT AJÁNDÉK” akciónknak, mely gyermekotthonok,óvodák,iskolák fejlesztését célozta meg!

​Alapítványunk 9. éve támogatja a rászoruló magyar fiatalokat határainkon innen és túl.Óriási élmény látni a gyermekeket önfeledten pedálozni a négykerekű  járműveken. Tevékenységünkről bővebb információt a korábbi események menüpont alatt talál.

Együtt a közösség erejével még többet adhatunk!

Csatlakozzon Ön is a „TÖBB, MINT AJÁNDÉK  = 3 az 1-ben Ajándék projektünkhöz!

1. KRESZ-Park – segítségünkkel a hátrányos helyzetben lévő intézmények is hozzájuthatnak egy olyan létesítményhez, mely képes lefektetni a biztonságos közlekedés alapjait. 

.

2. Bevételi lehetőség – megmutatjuk, hogyan használhatják ki a járműflottában rejlő lehetőségeket. (Pedál Go-Kartjaik bérbeadásával, folyamatos jövedelmet teremthetnek. 

.

3. Szórakozás – Gyerekek és felnőttek egyaránt imádják, mert kikapcsol, szórakoztat, felállít a számítógép mellől és játszva sportolunk a friss levegőn.​Talán még Önben is élnek a boldog gyermekévek emlékei, amikor egy vidámparkban vagy vásári mulatságon már Ön is a volán mögé ülhetett, és egy dodzsemben jogosítvány nélkül is tekerhette a kormánykereket. Talán még arra is emlékszik, milyen örömteli érzésekkel töltötték el ezek az alkalmak. Mert nincs olyan gyermek, aki ne álmodozna arról, hogy saját maga hajthasson egy járgányt! Mindannyiunkat hajt a felfedezés vágya, a versenyszellem, az ezzel járó száguldás pedig külön élmény. Mindez azonban sokaknak csak álom. Soha még csak a közelébe sem juthatnak egy ilyen sporteszköznek, nem is beszélve arról, hogy kipróbálják. Pedig azon kívül, hogy a világ egyik legizgalmasabb élménye, játékosan fejleszt és számos racionális oka van annak, hogy azok is használhassák, akiknek az anyagi, családi körülményei ezt nem engedik meg.

.

A GYŰJTÉS KEDVEZMÉNYEZETTJEI:

  • Nagydobronyi Irgalmas Samaritanus Gyermekotthon
  • Ráti Gyermekotthon
  • Kárpátaljai települések óvodái: (Mezőgecse, Badaló, Mezővári)
  • Dévai Szent Ferenc Alapítvány Otthonai
  • Magdaléneum Nyíregyháza,
  • Nyíregyházi RIDENS Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium
  • Újszentmargitai Hétszinvirág Óvoda
  • Nyíribronyi Mici Mackó Óvoda

A támogatásban elérhető járművekről ill, a tamogatás módjáról az alabbi linken tajekozodhat:

https://grenzenlose-kinderhilfe.com/wp-content/uploads/kreszpark_berg.pdf

https://grenzenlose-kinderhilfe.com/wp-content/uploads/hogyan_tamogathat.pdf

.

​​​​KÖSZÖNETTEL:
Mester János
Alapító​​​​​
Határtalan Segítség Alapítvány