Rolling Kids Tour 2

A Rolling Kids Tour, az öröm és a mozgás eseménye, második alkalommal került megrendezésre első állomásán, Leveleken, amit egy hatalmas felvonulás kísért. Ez a különleges kezdeményezés tavalyi sikerét követve idén még több helyszínen érhető el, köztük Debrecen is, ahol a 6. Wizzair Debrecen Airport Run programjával egyesülve kínálja az öröm és mozgás élményét a gyerekeknek. A tavalyi Rolling Kids Tour mintegy 4000 gyereknek 5 országban, 23 helyszínen hozott feledhetetlen emlékeket. Az esemény célja egyszerű, mégis jelentős: boldogságot vinni a gyerekek életébe. A program a gyermekek fizikai és szellemi fejlődésének elősegítése érdekében kombinálja az aktív mozgást és a vidám pillanatokat.

Rolling Kids Tour 2_Levelek

Kezdetét vette a Rolling Kids Tour immár második alkalommal! Az első állomás, Levelek, remek lehetőséget nyújtott a gyerekeknek a Rolling Kids járműveinek kipróbálására, valamint környezetvédelmi programokban való részvételre. A láthatósági pántok használata kiváló ötlet volt a gyerekek biztonságos közlekedésének támogatására. Az ilyen kezdeményezések nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerekek felelősségteljesen viselkedjenek a közúton. A programok nemcsak szórakoztatóak, hanem oktatási élményeket is nyújtanak a gyermekeknek. Izgatottan várjuk a Rolling Kids Tour 2 további állomásait és reméljük, hogy hasonlóan sikeresek lesznek. Várunk mindenkit szeretettel!

Rolling Go! Örömünnep

Öröm, nevetés és kacagás töltötte be a levegőt a Magyarok Svájci Egyesülete által szervezett gyermeknapon Svájcban. A nap során rengeteg izgalmas program és tevékenység várt a kicsikre és nagyokra egyaránt. Az esemény központi eleme egy guruló felvonulás volt, ahol a kicsik és a nagyok is részt vehettek.

Német önkénteseink nyújtanak segítséget

Az közösség ereje és az összefogás képessége mindig megmutatkozik a válságok idején is, ami most sincs másképp. A Határtalan Segítség Alapítvány önkéntesei példátlan elkötelezettséggel és jószándékkal léptek fel annak érdekében, hogy segítsenek az ukrán háború sújtotta embereknek. 5 kisteherautóval érkeztek önkénteseink, a szállítások egész évben folynak.

« Older posts